NËNSHKRUHET MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM MIDIS AGJENCISË PËR PLANIFIKIM TË HAPËSIRËS DHE UNIVERSITETIT AMERIKAN KOLEXH – SHKUP

Drejtorja e Agjencisë për planifikim të hapësirës, mr. Andrijana Andreeva dhe dekani i Fakultetit për arkitekturë dhe dizajn i Universitetit Amerikan Kolexh – Shkup, prof. … Vazhdoni me leximin e NËNSHKRUHET MEMORANDUM PËR BASHKËPUNIM MIDIS AGJENCISË PËR PLANIFIKIM TË HAPËSIRËS DHE UNIVERSITETIT AMERIKAN KOLEXH – SHKUP